< Terug naar het nieuwsoverzicht

Zeven manieren om rugpijn te verminderen tijdens een lange autoreis

Een recent persoverzicht van PRWeb heeft verklaard dat vier op de vijf Amerikanen zijn woonplaats verlaat om tiijdens de zomer opreis te gaan (studie Bridgestone Americas). In Europa gaan ook zeer veel mensen met de auto op vakantie. De bekende Autoroute de Soleil staat niet voor niks bekend om haar files en zwarte zaterdagen. 

Veel vakantiegangers krijgen last van hun rug  last doordat ze verkrampt achter het stuur gaan zitten. Hoe langer de afstand, des te erger de rugklachten veelal worden. Mensen met chronische rugkwalen zijn bijzonder gevoelig hiervoor. 

Tips om rugklachten te verminderen tijdens lange autoritten:

Bron DigitalJournal: Orthopedisch chirurg, Dr Gary Bražina van DISC Sport en Spine Center

Lees hier het volledig artikel

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht